Kirjautuminen

Tervetuloa sivustolle!

Kiitos käynnistäsi!

Retket

Toimintaa

 

Tällä sivulla on esiteltynä kerhomme tekemiä kelkkaretkiä aina vuodesta 2000 lähtien. Vuosittainen isompi retkemme on noin 150-300km päässä oleva kohde joka valitaan kerhon syyskokouksessa. Viime vuosina kohteet on sijainneet yleensä Itä-Suomessa lumivarmuuden vuoksi. Pitkillä retkillä meillä on mukana 2-3 huoltoautoa isoilla peräkärryillä varustettuna mahdollisten vaurioiden varalta. Kaveria ei näillä reissuilla jätetä.

 

Lyhyemmille päiväretkille halukkaita kutsutaan sähköpostituslistan kautta ja tarvittaessa tekstiviesteillä. Näille retkille on ominaista että meno ja paluu tehdään yhden päivän aikana ja varusteisiin kuuluu lähinnä makkarapaketti ja juomista. Nämä lyhyemmät retket on myös ns. äkkilähtöjä, ja niistä tiedotetaan yleensä viikkoa aikaisemmin.  Joten on tärkeää että ilmottaudut sähköpostituslistallemme, sinne saat aina ajankohtaisen tiedon kerhomme toimista.

Täällä voit katsella tehtyjä retkiämme kohteesta [Retki kokoelma].

 

Reittikartta

Pohjois-Savon karttapalvelu kohteesta valitse hakuryhmä kohteeksi [Moottorikelkkaurat], niin siltä alkaa reittejä löytymään.