Kirjautuminen

Tervetuloa sivustolle!

Kiitos käynnistäsi!

Jäseneksi

Miten voin liittyä jäseneksi?

 

Jäseneksi voi liittyä yksinkertaisesti maksamalla kalenterivuosittain jäsenmaksun kerhomme pankkitilille oheisen mallin mukaisesti. Jäseneksi liittymiselle ei ole rajoitteita, eikä moottorikelkkaakaan ole pakollinen varuste.

 

Täytä alla oleva jäsenhakemus [ erikseen kunkin jäsenyyttä hakevan henkilön ] osalta. Saat sähköpostilla jäsentiedotteen ja ohjeet jäsenmaksun suorittamiseksi.

 

jäsenmaksut:

Jäsenmaksu kalenterivuodelta on:

30 EUROA / Jäsen ja 5 EUROA / muut perheenjäsenet.

 

Marja-Savon moottorikelkkailat ry:n tilinumero:

Nordea FI54 1081 3000 1016 53

 

Huom! Maksaessasi jäsenmaksuasi kirjoita viitetietoihin yhteystietosi, varsinkin jos maksat jäsenmaksun muulta kuin henkilökohtaiselta tililtäsi.
 

Vuosittainen toiminta

Marja-Savon moottorikelkkailijat ry on moottorikelkkakerho jonka tarkoituksena on edistää sisäsavolaista kelkkailua. Kerholaiset ovat pääasiassa Karttulan, Rautalammin, Suonenjoen, Tervon ja alueelta mutta toki kerhoon ovat kaikki tervetulleita. Kerholla on "oma" reitti Karttulan Syvänniemeltä Pihkainmäen kautta Rytkyn reitille. Ja jos ajelet tätä reittiä pitkin, olisi hyvä että maksaisit kerhomme jäsenmaksun . Tällä tavoin tukisit toimintaamme ja auttaisit meitä huolehtimaan reittimme kunnosta Kerho järjestää vuosittain myös yhden pidemmän kelkka retken ja muutamia lyhyempiä päivä ajeluita yhdessä. Näistä tapahtumista voi lukea enemmän retket osion alta.

 

 

 

Jäsenlomake

HUOM! Muista täyttää kaikki lomakkeessa pyydettävät tiedot niin saamme tiedotteet lähetettyä oikeeseen osoitteeseen! Jos olet (Perheenjäsen) laita kohtaan [Perheenjäsenen nimi] hänen nimensä ja [Olen perheenjäsen laatikkoon --> "ruksi"]